Gröna Partiet

Ett grönare parti


April 04, 2017

Jämför studentplakat på nätet

Så här i studenttider (i skrivande stund) funderar många föräldrar till blivande studenter på inköp av studentplakat. Fram tills nu har inte jag hittat någon bra tjänst för att just jämföra olika leverantörer av studentplakat.

Det kan tyckas vara en liten sak med studentplakat, men jag tror att alla studenter som springer ut förväntar sig att se sig själv på ett studentplakat för att inte känna sig helt utanför.

Men hur ska du som förälder kunna veta vart du ska köpa ditt studentplakat för att inte bli lurad? Fram tills nu har jag inte hittat någon tjänst där alla tänkbara leverantörer av studentplakat ställs sida vid sida i en jämförelse.

Men idag hittade jag en sida som jag tänkte tipsa om. Det är www.studentplakat.se. De har samlat alla tänkbara leverantörer av studentplakat och jämför olika parametrar som kan påverka ditt val.

Det jämför bland annat priset, vilka tillverkar studentplakatet billigast? Storleken, vilka storlekar finns att välja på hos leverantören? Frakten och leveranstiden, vad kostar det att leverera plakatet runt om i Sverige och hur lång tid tar det? Det är ju ganska viktigt att du hinner få ditt studentplakat innan studenten. kvaliteten på skylten, hur är trycket och klarar skylten exempelvis en hel dag ute i regn utan att den trillar ihop? Det är några av de egenskaper som kontrolleras hos de olika leverantörerna.

De har även tagit fram en topplista med tre av de bästa leverantörerna som tidigare bevisat sig vara bra leverantörer av studentplakat. Väljer du en av dessa kommer du garanterat att bli nöjd.

De har även listat alla andra företag i en tabell med för och nackdelar samt vilka parametrar som vi valt att jämföra just dem med.
Fundera ut vad du tycker är viktigt, hitta de leverantörer som motsvarar detta och välj den med rätt pris.
Hoppas detta tips va uppskattat!